Superieur (Premium) Vegetarische Brokken is een 100% Vegetarische voeding, geschikt voor volwassen honden van alle rassen.
Een complete en uitgebalanceerde voeding, op basis van plantaardige ingrediënten. Door zijn unieke samenstelling is deze voeding een uitstekende keuze voor kieskeurige honden.
Voedingswijzer
Het voedingsadvies is een richtlijn, immers iedere hond is anders. De voedingsbehoeften van een hond is o.a. afhankelijk van de leeftijd, grootte en de activiteit van de hond. Het is dus belangrijk om de conditie van de hond in de gaten te houden. U kunt de hoeveelheid voeding hierop aanpassen door zo nodig iets meer of iets minder voeding geven dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
Serveer de maaltijd op kamertemperatuur en zorg er voor dat er altijd vers en schoon drinkwater klaar staat.
Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag.
Volwassen lichaamsgewicht | Gram per dag | ||||||
|
|
||||||
1 tot 5 kg | 55 - 120 gram | ||||||
5 tot 10 kg | 120 - 165 gram | ||||||
10 tot 25 kg | 165 - 290 gram | ||||||
25 tot 35 kg | 290 - 425 gram | ||||||
35 tot 45 kg | 425 - 545 gram | ||||||
45 tot 60 kg | 545 - 680 gram | ||||||
60 tot 80 kg | 680 - 800 gram |
Geleidelijk overschakelen
Om uw hond aan het nieuwe voer te laten wennen adviseren wij om gedurende enkele dagen het nieuwe voer
in toenemende hoeveelheid te mengen met het oude voer. Hou bijvoorbeeld dit schema aan:
Dag 1: | 75% huidige voer en 25% nieuwe voer | |
Dag 2: | 75% huidige voer en 25% nieuwe voer | |
Dag 3: | 50% huidige voer en 50% nieuwe voer | |
Dag 4: | 50% huidige voer en 50% nieuwe voer | |
Dag 5: | 75 - 100% nieuwe voer |
Analyse | Mineralen + Spoorelementen | |||||||||
|
|
|||||||||
Ruw eiwit | 23.0 | % | Calcium | 1.05 | % | |||||
Ruw vet | 9.0 | % | Fosfor | 0.85 | % | |||||
Ruwe Celstof | 2.4 | % | Magnesium | 0.16 | % | |||||
Ruwe As | 6.4 | % | Natrium | 0.25 | % | |||||
Vocht | 9.0 | % |
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.