Superieur (Premium) Senior / Light Lam en Rijst

37,2367,60

Superieur (Premium) Senior / Light Lam en Rijst is een 100% gezonde premiumvoeding speciaal voor oudere, te dikke honden en honden met neiging tot overgewicht. Ook ideaal voor honden met voedselallergie en/of huidproblemen.

Superieur (Premium) Senior / Light Lam en Rijst is een 100% gezonde premiumvoeding speciaal voor oudere, te dikke honden en honden met neiging tot overgewicht. Ook ideaal voor honden met voedselallergie en/of huidproblemen.

Deze licht verteerbare voeding bevat glucosamine en chondroïtine, helpt de gewrichten en kraakbeen veerkrachtig en sterk te houden. Tevens bevat deze voeding lijnzaad voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Ideaal voor oudere en te dikke honden. De zorgvuldig geselecteerde brokken bevatten een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen met een lagere dosering eiwitten en vetten, en een gecontroleerde combinatie van vitaminen en mineralen, die uw hond sterk en gezond houden. Door het lage vet- en energiegehalte blijft uw hond slank en voelt zich voldaan, zonder dat de hoeveelheid voer moet worden gereduceerd.

Door ingrediënten met zorg te selecteren en uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen met daarbij Lam als eiwitbron, is de kans op een allergische reactie bij deze hypo-allergene voeding beperkt. Een allergische reactie die tot uiting kan komen als spijsverteringsproblemen, huid/vachtproblemen en voedselintolerantie.

Hoogwaardige ingrediënten, Omega 3 & 6 vetzuren, lecithine en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide) zorgen voor een uitgebalanceerde voeding die bijdraagt aan een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.

Voedingswijzer

Het voedingsadvies is een richtlijn, immers iedere hond is anders. De voedingsbehoeften van een hond is o.a. afhankelijk van de leeftijd, grootte en de activiteit van de hond. Het is dus belangrijk om de conditie van de hond in de gaten te houden. U kunt de hoeveelheid voeding hierop aanpassen door zo nodig iets meer of iets minder voeding geven dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Serveer de maaltijd op kamertemperatuur en zorg er voor dat er altijd vers en schoon drinkwater klaar staat.
Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag.

Volwassen lichaamsgewicht Gram per dag


1 tot 5 kg 50 - 120 gram
5 tot 10 kg 120 - 160 gram
10 tot 25 kg 160 - 295 gram
25 tot 35 kg 295 - 430 gram
35 tot 45 kg 430 - 545 gram
45 tot 60 kg 545 - 700 gram
60 tot 80 kg 700 - 800 gram

Geleidelijk overschakelen

Om uw hond aan het nieuwe voer te laten wennen adviseren wij om gedurende enkele dagen het nieuwe voer in toenemende hoeveelheid te mengen met het oude voer. Hou bijvoorbeeld dit schema aan:

Dag 1: 75% huidige voer en 25% nieuwe voer
Dag 2: 75% huidige voer en 25% nieuwe voer
Dag 3: 50% huidige voer en 50% nieuwe voer
Dag 4: 50% huidige voer en 50% nieuwe voer
Dag 5: 75 - 100% nieuwe voer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.